вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Чого хочуть чоловіки?

Ви задумувались над тим, що всі постійно говорять про жінок, про їхні потреби, про те, як багато вони хочуть, про їх забаганки та примхи і водночас ніхто не згадує про так звану «чоловічу стать». Та більшість з них немає жодного уявлення про те, що хоче від життя, які плани має на майбутнє, якою повинна бути його кар’єра та чи варто взагалі одружуватись? Одиниці з вас намагаються щось змінити, чогось досягнути, стати дійсно опорою для своє коханої жінки. Ви боїтеся ризикувати, ви не шукаєте шляхів розв’язання проблем, ви не ставите собі цілей, єдине, що ви робите – це пливете за течією. Для вас стабільність - це перш за все. Здавалося б це слово вживають у позитивному контексті, та у цьому випадку стабільність проявляється у тому, щоб нічого не робити, щоб ніхто не «капав на мозги» - це так вони називають поради, а інколи прохання жінок, ну і звісно, щоб гроші самі падали з неба. Більшість з таких чоловіків говорить фразу для вас, тобто жінок, гроші – це найважливіше, вас більше нічого не цікавить. Найсмішнішим у цьому всьому є те, що так говорять тільки ті, що не здатні самі знайти роботи, забезпечити себе і свою майбутню сімю.
А ще ви помічали, як себе поводить ця сильна стать.. Ви хочете, щоб ми вас жаліли, любили, підтримували, вселяли почуття тепла і комфорту. Ви хочете усе це не віддаючи нічого взамін. Хоча у випадку, коли чоловік отримує це все, то дуже часто жінка перестає його цікавити. У чому логіка? Чоловіки це мисливці, яким постійно потрібно на щось полювати? А можливо ви просто боїтеся відповідальності за ці слова і дії? А ще ви помічали, які хоробрі чоловіки, коли вони зі своїми друзями, і які вони нещасні, коли говорять з нами, коли жаліються на свою тяжку долю і свої проблеми. Так от, у 21 столітті уже немає поділу на ролі, коли жінка сиділа вдома, а чоловік працював, тепер кожен з нас має роботу, має свої обов’язки і свої проблеми, які з цього виникають. Ви не задумуєтесь над тим, що жаліючись на свої проблеми ви стаєте у очах жінки беззахисним котом, якого вона пожаліє. Та ця жалість не триватиме довго, адже жінка не хоче мати чоловіка, що кожного дня буде розповідати про свої проблеми, вона хоче того, який буде вирішувати її проблеми і буде дарувати радість, а не приносити з собою відчай. Адже погодьтесь, якщо з приходом у ваше життя нового чоловіка у вас з’являється більше проблем це просто означає, що ви чудово проживете і без нього.

Отож любі чоловіки, я впевнена, що серед вас є ті, які можуть дістати зірки з неба і перевернути землю, аби зробити кохану людину щасливою. Та пам’ятайте, що ми не потребуємо так багато, як вам здається, увага, підтримка та взаєморозуміння, - це три чинники, які зуміють справити враження на кожну жінку, без винятку. Це те, що допоможе зблизитись ще на один крок до власного щастя і щастя дорогої вам людини.

Немає коментарів:

Дописати коментар