пʼятниця, 23 жовтня 2015 р.

Вікові категорії або ж просто трішечки за 20

Ви задумувались про те, чому деякі жінки приховують свій вік, деякі чоловіки ніяк не можуть цього розгадати, а деякі ще до своїх вісімнадцяти переживають любовні драми. Чим насправді є вік? Станом душі, зовнішнім виглядом, власними амбіціями чи прагненням здаватися кращим? Що для кожного з нас символізує вік, та як перестати боротися з тим, що насправді є незалежним від нас?
Багато жінок у свої 25 в своїх розмовах говорять про те, як важко у їхньому віці знайти того справжнього і єдиного і що зараз це вже стало набагато складнішим завданням, а ніж це здавалося в 20. В цей же час жінки, яким уже за тридцять з приємністю згадують бурхливі 25 і з радістю насолоджуються піком своєї краси та привабливості.

Вік – це те, чим ми вимірюємо власний досвід, власну дорогу життя, власний розвиток і власну любов до самого себе. Наш вік – це як годинник, який кожного року тікає дванадцять і знову починає нову подорож. Якою вона буде залежить тільки від нас. Нехай ваш вік стане поштовхом до нових змін та реалізацією планів, які завжди були сховані десь на інший життєвий етап. Не важливо 20, 30 чи 55, головне наскільки вміло ти здатна подати себе, свій інтелект, свою красу та впевненість в собі, - це і стає показником твого життєвого віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар