неділя, 4 жовтня 2015 р.

Наша доля саме у наших руках

Нещодавно я прочитала статтю в якій було сказано, що інколи варто задуматись над тим, як поточиться наше життя в ситуації, коли ми не зустрінемо своєї другої половинки.
Чи ми готові до цього? Чи є у нас  продуманий варіант відповіді, так званий план Б? В таких випадках варто задуматись над тим, чи достойні ми людини, яку постійно шукаємо і уявляємо у своїх мріях? Чи правильно ми робимо перебираючи людей, як рукавички в надії знайти цю справжню любов?  Чи не ризикуємо ми в такий спосіб її прогавати, та і від кого це залежить зустрінемось ми чи ні?
Зарадити та відповісти на ці всі питання ми можемо тільки самі. Тільки ми розуміємо, що щоденна праця над собою дає результати в майбутньому. Тільки нам відомі усі слабкі сторони, які потребують певних коректур і які тільки ми в стані змінити. Справжнє бажання бути щасливим має стати нашим мотиватором для того, щоб підготувати себе до зустрічі із справжнім коханням.  І коли доля зрозуміє, що наша праця над собою є недаремною, що ми не здаємося і долаємо усі перешкоди на шляху до того, щоб стати щасливим, саме тоді вона подарує шанс побудувати міцний мур відносин, який стане опорою для двох сторін.

В цей момент ми душею відчуватимемо, що це саме та, друга половинка, яка зуміє втілити усі мрії в реальність та подарувати саме те, чого ми хочемо від життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар