пʼятниця, 21 серпня 2015 р.

Осінь - це можливість перевірити свої почуття чи зрозуміти готові ми разом пережити зиму?

Ви відчуваєте цей холод у повітрі. Такий пустий, такий чужий і вже по справжньому осінній. Мабуть це вже останні дні теплого літа. Це останні дні цих прекрасних та романтичних літніх ночей. Попереду золота осінь та вічно-холодна зима. Скільки тепла, ніжних поцілунків та сонця принесло нам літо. Скільки гарячих вечорів, зорепадів та неймовірних прогулянок десь над узбережжям океанів та морів. Нові зустрічі, нові знайомства, нові любовні історії та їх happy endy. Cтільки справжніх емоцій подарувало нам це літо.

Тепер ми як у казці перевернемо одну сторінку і увійдемо на поріг золотоволосої красуні. Прогулюючись містом уже кілька разів я помітила, як багато жовтого листя на деревах і на тротуарах, парки уже зовсім скоро наповняться багряними кольорами. Так за кілька днів усе перевернулось і від гарячої спеки ми перейшли до осені.  Пори року де все змінюється, відновлюється і продовжує життя по новому. Осінь – це як можливість  перевірити свої почуття і зрозуміти чи готові ми разом пережити зиму. Це труднощі спільного життя, спільних проблем та спільного прагнення бути щасливим. 
Мабуть, якщо б літо закінчувалось зимою ми не мали б можливості змінити усе в собі, спробувати зрозуміти себе і виконати правильний вибір, будь це покупка нової сумки або ж вибір залишитись із однією людиною чи назавжди звернути з цієї стежки і спробувати знайти щось нове, по справжньому своє. Не даремно осені притаманні такі знаки зодіаку, як терези. Адже тільки вони зможуть усе зважено та рівномірно розподілити по правильних полицях та показати, що ж насправді для нас важить більше? Ця вічна проблема, залишитись чи піти, повірити чи не слухати, кохати чи ні. Так багато питань і так мало відповідей. Мабуть осінній час усе розставить по своїх місцях і тоді ми вже точно зрозуміємо хто ж насправді криється за цими масками почуттів та і чи є вони насправді?

Немає коментарів:

Дописати коментар