четвер, 4 грудня 2014 р.

За нашу неньку Україну, за її правду, волю й силу

Господи Боже, скажи, коли вже закінчиться ця війна, коли перестануть гинути невинні люди, коли перестане проливатися кров.. скільки ще повинно загинути наших солдатів аби усі можновладці і високопосадовці зрозуміли, що війна приводить тільки до смерті, тільки до руїни..
Скільки ще матерів посивіють так і не дочекавшись своїх синів із війни, скільки ще діток стануть сиротами так і не побачивши свого татуся… А скільки молодих, прекрасних парубків вже ніколи не зможуть створити власної родини і виростити власних дітей, адже їх забрала війна і вони більш не повернуться…
Як важко усвідомлювати, що цвіт нашої нації гине кожного дня і ми не можемо з цим нічого зробити.. Скільки ще триватимуть ці запеклі бої, скільки ще Путін буде маніпулювати нашими депутатами, як іграшками.. так хочеться запитати у нашої новообраної влади: Скільки можна? Де ваші дії? Усе розпочалось і закінчилось лише на словах? .. невже наша Україна така беззахисна?
У нас же найкраща у світі земля, найдобріші люди, найхоробріші чоловіки, які ладні знести все на своєму шляху аби подарувати країні мир.. У ці морозні, холодні дні  хоробрі серця воїнів захищають на сході наш щоденний спокій.. Вони вірять у свою перемогу і прагнуть живими повернутись до дому… В наших силах молитися кожного дня і надіятись, що ця війна скоро закінчиться, а усі винні у кривавій війні будуть покарані..  
Звертаюсь до тих, що висилають на Україну свої війська, відсилають своїх чоловіків і синів… Ви ніколи не переможете.. Україна була є і буде цілісною державою, суверенною і незалежною, ви ніколи не зможете перемогти нашої нації, нашої сили і нашої віри, ми незламний народ, ми стіна, що знищить кожного.. Ми патріоти свого краю, ми народ, що піднявся з колін і вже ніколи і нікому не дозволить панувати на наших землях.. пам’ятайте, що усі проби вашого зазіхання на нашу рідну землю повернуться до вас грузом 200.
Наш народ прагне миру, прагне відновлення незалежності, суверенності  та душевного спокою, усі українці носячи в середині частинку нашої країни помоліться за наших воїнів-визволителів…
Слава Україні. Героям Слава.


Немає коментарів:

Дописати коментар