середу, 31 грудня 2014 р.

Happy New Year, keep calm and believe in a fairytale..

У новому 2015 році я бажаю кожному почати своє життя з чистого аркушу паперу, я бажаю вам залиши позаду усі образи, негаразди чи суперечки. Візьміть з собою у прийдешній рік тільки те найкраще, що було у вашому житті. Візьміть багато посмішок рідних та близьких, візьміть душевне тепло родинного затишку, візьміть своїх коханих, що гріють ваші серця у ці морозні дні.
Нехай цей рік для кожного стане початком кар’єрного росту, шаленого кохання, нестримного потоку приємних емоцій, пригод та подорожей. Нехай у цьому році здійсняться усі ваші найзаповітніші мрії, задуми та плани. Нехай морозні та снігові вечори подарують вам радість новорічного настрою та стануть приводом до частіших обіймів своїх коханих.  Нехай Різдвяна казка завітає до кожної родини і подарує тепло, спокій та радість святих вечорів.
Нехай цей рік змусить вас повірити у дива, поринути у вирій емоцій та чудес та власними руками створити свою казку.
Цей рік був нелегким для усього нашого народу і для кожного з нас окремо.  Я вірю, що переживши усі ті негаразди та переломні події ми з вами зможемо  підняти нашу країну і в Новому році ми змінимо її, ми зупинимо війну, повернемо наших солдатів живими та здоровими і в нашій країні запанує мир та спокій.
Кохайте і будьте коханими, творіть добро і будьте людяними, допомагайте один одному, прощайте всі образи та помилки, станьте хоча б на секунду чарівниками і подаруйте радість тим, хто цього потребує. Нехай Новий 2015 рік стане переломним роком у житті кожного, нехай він принесе з собою вітер змін, тільки добрих, приємних, щасливих та коханих змін.
Зустрічайте цей рік з відкритими обіймами і пам’ятайте, що дива приходять тільки тоді, коли дуже сильно віриш у ту казку, яка в один день може стати реальністю.

Щасливого Нового Року
 

Немає коментарів:

Дописати коментар