понеділок, 14 грудня 2020 р.

Де знаходиться межа

 

Коли сльоза відкривала нову сторінку історії, в душі панував сум, за вікном вечоріло, а думки блукали по загублених сторінках життя.

Так доля приносить несподівані зміни, відкриває нові двері в реальність. Та як довгим є цей шлях, скільки потрібно працювати аби досягнути бажаного, як зрозуміти, що ти на правильному шляху, як знайти знак, що підкаже де твоя дорога. Стільки різних історій, мрій, бажань, усе переплітається в одне, усе закінчується і починається знов.

Чому життя не складене з плану, який після виконання усіх завдань і подолання перешкод приносить найбажаніші трофеї. Чому життя вирій незрозумілих подій, місць і людей. Чому тонкі грані підсвідомості стають феєрверком життєвих емоцій.

Чому працюючи не покладаючи рук, ти часто залишаєшся в тому ж місці де починав. Чому одні дороги здаються яскравішими і більш сонячними, коли своя сприймається як сіра картинка серед веселкових променів.

Де знаходиться межа, з якої точки розпочинається відлік часу, де перетин тонкої лінії може стати згубою, а де порятунком долі.

Роздуми та питання не покидають нас ні на секунду, занурюються десь у глибини підсвідомості, готові кожну хвилину винирнути на зовні, аби наповнитись повітрям нових емоцій.

 


 

Немає коментарів:

Дописати коментар