четвер, 26 листопада 2020 р.

Для сучасної жінки. Як не збожеволіти у божевільному сьогоденні.

 Коли у думки закрадається сум, а в душі невпинно прокидається дівчинка, якій хочеться плакати варто взяти паузу.

Прибирання, прекрасний спосіб впорядкувати не тільки квартиру але і божевільні ідеї в голові. Чистота та охайність ознака піклування про себе та своє оточення.

Вивчення нових мов, спробуйте почати з тієї про яку давно мріяли але ніколи не мали нагоди, якщо нічого не спадає на думку спробуйте французьку – відкрийте аристократичну версію себе.

Спорт – найкращі ліки при будь-якій ситуації, тримати своє тіло у правильній формі, з радістю дивитися у дзеркало. Зима ідеальний час для пресу, скакалки та йоги. Гордо піднята голова та правильна осанка це ваші цілі. 

Танець, знаю, що повязане з поперднім та все ж більше для душі, для виявлення емоцій та внутрішньої рівноваги.

Мистецтво - малюйте, пізнавайте історію живопису, станьте поціновувачем високої культури або ж просто навчіться відрізняти імпресіонізм від модерну.

Музика: слухати, компонувати, вивчати музичні інструменти або ж просто співати, скільки вистачить сил, можна це перетворити у сімейне караоке.

Книги – невід'ємна частина збагачення, подорожей та невідомих героїв, що переносять у паралельну реальність. Начитаність, вміння підтримати розмову у кожному товаристві ознака інтелігентної охайності та благородства.

За інших умов я б додала до цього списку подорожі та поки вони відійшли на другий план фільми та фотоальбоми стають у нагоді. Спогади про прекрасні вечори на березі моря та комедійні мелодрами у Парижі, Барселоні чи Римі.

Я вірю, що все, що доля нам приносить, усі люди та події нашого життя це урок записаний для нас зверху. Записаний з певною ціллю та змінами, які прийдуть в наше життя. Можливо цей час даний нам на відкриття наших нових талантів та здійснення мрій, які ми довго відкладали на колись. Все залежить тільки від нас самих чи ці бажання стануть реальністю чи далі залишаться на верхніх полках нашої бібліотеки мрій.



Немає коментарів:

Дописати коментар